/

   Kampstaf

   Gedurende de zomermaanden en in de drukkere weekeinden is er kampstaf aanwezig op Scoutcentrum Rotterdam. De kampstaf wordt gevormd door vrijwilligers en verblijft op het scoutcentrum. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en staan hen met raad en daad terzijde.

   De kampstaf :

   • Vangt gasten op bij aankomst op het terrein

   • Organiseert activiteiten zoals kampvuren en toernooien

   • Geeft spelmaterialen uit

   • Bedrijft een winkeltje met badges, gadgets, kaarten enzovoort

   • Is de vraagbaak tijdens het verblijf van de gasten

   • Maakt de kampkrant

   Word jij onze nieuwe medewerker bij het team van Kampstaf?

   Scoutcentrum Rotterdam zoekt een creatief, enthousiast jong talent als medewerker kampstaf. Het centrum is in 50 jaar uitgegroeid tot een centrum dat jaarlijks bezocht wordt door duizenden bezoekers uit vele verschillende landen. In de zomermaanden staat het terrein een aantal weken vol en bruist het van de verschillende groepen. Jij als kampstaf bent het gezicht van het centrum en maakt zomerkampen onvergetelijk!

   Als medewerker kampstaf werk je in een klein team waarvan per week ongeveer 2 leden op het centrum tijdelijk wonen. Je verblijft met je collega in de blokhut die speciaal voor de kampstaf is. Een greep uit de werkzaamheden: plannen, organiseren en begeleiden van activiteiten, gasten helpen met allerlei soorten vragen, toezicht houden, zorg dragen voor het terrein.

   Eind maart organiseren de beheerders van het terrein een trainingsweekend voor ervaren kampstafleden. Hierin komen allerlei zaken aan de orde die van belang zijn om als kampstaf de gasten goed te begeleiden. Als je interesse hebt om medewerker kampstaf te worden, word je tijdens dat weekend verwacht om kennis te maken.  20 en 21 mei zullen we nog een trainingsweekend organiseren zodat nieuwe kampstafleden ook goed voorbereid de zomer in kan gaan.

   Als medewerker kampstaf word je landelijk vrijwilliger en kom je in aanmerking voor trainingen van Scouting Nederland. Het Scoutcentrum Rotterdam is ook actief in het Goose network (Europees netwerk voor Scoutcentra) waar kampstaf ook een internationaal trainingsweekend kunnen volgen. Verder organiseren we jaarlijks een uitje met alle vrijwilligers van Scoutcentrum Rotterdam.

   Wie zoeken we?

   Een scout met leiding ervaring die Engels en het liefst ook Duits spreekt. Iemand die zin heeft in veel gasten ontvangen en vriendelijk, vrolijk en een beetje gek kan doen. Je moet ook de verantwoordelijkheid kunnen dragen over materiaal en over goede uitleg van de activiteit of over veiligheid.

   Wil je meer informatie mail dan met de beheerders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en vraag bijvoorbeeld het functieprofiel op, we horen het ook graag als je interesse hebt om ons team te versterken.

   overons-kampstaf

   Wil je meer informatie kan je ons functieprofiel bekijken of mailen met de beheerders, we horen het ook graag als je interesse hebt om ons team te versterken.

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop