/

   BEHEER DOOR VRIJWILLIGERS

   Veel vrijwilligers zorgen voor Scoutcentrum Rotterdam: in de eerste plaats de beheerders, verder de kampstaf, de groenploeg, het bestuur en diverse andere vrijwilligers. Alle vrijwilligers krijgen een contract en zijn ingeschreven bij Scouting Nederland. Ook zijn de vrijwilligers in bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

    

   Beheerders

   Op Scoutcentrum Rotterdam wonen de beheerders in de het voorhuis van boerderij zij zijn praktisch altijd aanwezig om u te ontvangen. Indien zij niet aanwezig zijn wordt gezorgd voor een vervanger in de persoon van bijvoorbeeld de kampstaf. De beheerders verzorgen de administratie van de boekingen en afrekeningen. Daarnaast ontvangen zij de gasten, maken hen wegwijs en zijn hun vraagbaak.

   Lees meer: Beheerders

   Kampstaf

   Gedurende de zomermaanden en in de drukkere weekeinden is er kampstaf aanwezig op Scoutcentrum Rotterdam. De kampstaf wordt gevormd door vrijwilligers en verblijft op het scoutcentrum. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en staan hen met raad en daad terzijde.

   Lees meer: Kampstaf

   Groenploeg

   Op dinsdag- en vrijdagochtenden zorgen de groenvrijwilligers het hele jaar rond voor het terrein. Er valt altijd te snoeien, sjouwen, bouwen, maaien, zagen, verven. Het gereedschap hiervoor is ruim voorradig.

   Lees meer: Groenploeg

   Bestuur

   Het bestuur van Stichting Scout Centrum Rotterdam is verantwoordelijk voor de exploitatie. Naast de algemene organisatie zijn het financieel en technisch beheer en marketing & communicatie aparte portefeuilles in het compacte bestuur.

   Lees meer: Bestuur

   Partners

   Er zijn verschillende organisaties en bedrijven die het Scoutcentrum Rotterdam een warm hart toedragen en ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren.

   Lees meer: Partners

   Geschiedenis

   Het Scoutcentrum Rotterdam is opgericht in 1966 en ondergebracht in een ruim 300 jaar oude kaasboerderij (bouwjaar ca. 1700) gelegen aan de 's-Gravenweg. Je kent vast wel het gezegde "zo oud als de weg naar Kralingen". Deze weg wordt daarmee bedoeld.

   Lees meer: Geschiedenis

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   This site is powered by Kaleidoscoop