Bereikbaarheid

Adres

Scoutcentrum Rotterdam
's Gravenweg 101
2902 LE Capelle aan den IJssel


Grotere kaart weergeven (opent in nieuw tabblad)

Met de auto of fiets

Als je met de auto naar het scoutcentrum komt kun je het beste naar de 's Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel navigeren. Wanneer je hier aankomt zie je twee hekken een witte en een zwarte. Het witte hek is voor fietsers en voetgangers. Auto's kunnen via het zware hek de parkeerplaats oprijden. Rijd altijd rechtsaf zodra je de parkeerplaats oprijdt om te voorkomen dat je tegen de richting inrijdt. Als de parkeerplaats vol is kan je parkeren nabij de Mc Donalds, navigeer hiervoor naar Rhijnspoor 275 in Capelle aan den IJssel. Je kunt natuurlijk wel even snel je bagage uit de auto halen en neerleggen op de parkeerplaats en dan je auto parkeren bij de grote gele M. Het is niet toegestaan om zonder nadrukkelijke toestemming van de beheerder of kampstaf je auto op het gravelveld te parkeren. Ook is parkeren langs de 's Gravenweg officieel niet toegestaan en daarnaast helaas ook niet heel veilig. Parkeren dus op de parkeerplaats of nabij de Mc Donalds (400 meter lopen)

Fietsen kunnen worden gestald in de fietsenstalling bij de hooiberg.

Openbaar vervoer

Wanneer je met het openbaar vervoer komt zijn er twee treinstations van waaraf we de route zullen uitleggen. Hoe je bij de treinstations zelf komt kun je het beste zelf opzoeken door gebruik te maken van de website van 9292 (www.9292.nl) of die van de Nederlandse Spoorwegen (www.ns.nl)

Vanaf station Rotterdam Alexander:

Zodra je uit de trein komt loop je naar metrostation 'Alexander' (let op je moet eerst het metrospoor oversteken om op het juiste perron te komen). Pak vanaf dit station lijn A of B richting 'Schiedam Centrum'. Wanneer je op station 'Capelsebrug' bent stap je uit. Vanaf hier is het nog een kilometer lopen. De route staat hieronder.

Vanaf station Rotterdam Centraal:

Zodra je uit de trein komt loop je richting het metrostation 'Rotterdam Centraal' en pak je de metrolijn D of E in de richting 'De Akkers' (lijn D) of 'Slinge' (lijn E). Op station Beurs moet je overstappen op lijn A,B, of C richting ‘Binnenhof’ (lijn A), ‘Nesselande’ (lijn B) or ‘De Terp’ (lijn C). Wanneer je op station 'Capelsebrug' bent stap je uit. Vanaf hier is het nog een kilometer lopen. De route staat hieronder.

Voor degene die graag een kaart willen hebben van het metro netwerk van Rotterdam klik hier.

Lopen vanaf 'Capelseburg’ naar Scoutcentrum Rotterdam:

Wanneer je uit de metro komt loop je noordwaarts richting de Lilian Ngoyiweg. Hier ga je rechtsaf, in de verte zie je als het goed is een grote gele M. Volg deze weg en kruis de metrobaan. Je loopt nu langs de Mc Donalds en KFC richting de verkeerslichten. Hier rechtdoor oversteken de 's Gravenweg op. Na ongeveer 200 meter zie je aan je linkerhand het witte hek van het scoutcentrum. Welkom, je bent er.

 

Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

This site is powered by Kaleidoscoop