/

   Euromast

   Voor wie op het Scoutcentrum Rotterdam verblijft en nog niet zo vaak in Rotterdam is geweest mag de Euromast natuurlijk niet ontbreken. Deze 185 meter hoge toren is in 1960 ter gelegenheid van de Floriade in Rotterdam gebouwd. De Euromast was toen 'maar' 100 meter hoog. In 1970 is er een 85 meter hoge "Space Tower" op geplaatst en sindsdien heb je vanuit de ronddraaiende lift een prachtig uitzicht over de hele stad maar ook ver daarbuiten.
   Je kunt ongeveer 30 kilometer ver kijken onder normale weersomstandigheden. Sterker nog, bij helder weer kun je de vliegtuigen zien landen op Schiphol en zelfs de torens van Antwerpen (bijna 100 kilometer verder) zijn te zien.
   Gelukkig hoef je niet de trap te lopen om zo ver te kunnen kijken. De lift brengt je in 30 seconden naar het platform, dat is ongeveer 4 meter per seconde!
   De Euromast ligt op ongeveer 9 kilometer van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Je kunt trouwens ook abseilen van de Euromast, kijk voor deze waanzinnige attractie op http://www.abseilen.nl of bel met 010-2411788.

   Kijk voor meer informatie op http://www.euromast.nl.

   Contact:
   Adres: Parkhaven 20, Rotterdam
   Telefoonnummer: 010-4364811
   E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Activiteiten – Euromast

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop