/

   Klim- en outdoorcentrum Outdoor Valley

   Outdoor Valley is een ontmoetingspunt voor iedereen die sportief en actief bezig wil zijn in de omgeving van het Lage Bergsche Bos, ook wel natuurgebied Rottemeren genoemd. De natuur, de ruimte en de voor de omgeving unieke sportvoorzieningen maken deze plek echt uniek voor de Randstad.

   Wat direct in het oog springt, is de enorme klimberg “De Monte Cervino”, een 34 meter hoge klimrots, die zowel van binnen als buiten te beklimmen is.

   Het 7 kilometer lange mountainbikeparcours is uniek voor deze omgeving. Het slingert door de omgeving en vindt zijn hoogste punt van 40 meter op de skiberg met een geweldig uitzicht op de omgeving. Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer zijn in een oogopslag te zien.

   Er zijn spannende tochten te maken met een kano of kajak over de nabij gelegen wateren. Voor de wandelaar is het een waar wandeleldorado, door de vele paden zijn er zo veel mogelijkheden om te wandelen, dat het lastig kiezen wordt.

   Outdoor Valley ligt op ongeveer 7 kilometer van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Kijk voor meer informatie op http://www.outdoorvalley.nl

   Contact:
   Adres: Hoeksekade 141, Rotterdam
   Telefoonnummer: 010-5221380
   E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   Activiteiten – Klim- en Outdoorcentrum Outdoor Valley

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop