/

   Geocachen

   Sinds in 2000 het gebruik van GPS-satellieten voor iedereen toegankelijk is gekomen zijn er door duizenden mensen over de hele wereld ‘schatten’ verstopt die met behulp van een GPS apparaat gevonden kunnen worden. We noemen dat ‘Geocachen’. Op de website www.geocaching.com kun je hierover veel meer informatie vinden en ontdekken dat er zelfs een Geocache vlakbij het Scoutcentrum Rotterdam ligt. Met een GPS apparaat of je smartphone kun je op zoek gaan naar de schatten die in Geocache taal ‘caches’ heten.

   Wil je een ‘app’ voor je smartphone gebruik dan bijvoorbeeld C;geo (gratis) of de officiële Geocaching.com applicatie (betaald).

   Als je eerst eens wil kijken of Geocaching iets voor jou is dan kun je dat op het Scout Centrum Rotterdam doen. Wij hebben namelijk een schat verstopt op het terrein die je met GPS-apparaten (te huur bij ons) kunt gaan zoeken.

   Deze activiteit moet worden gereserveerd bij de beheerder of kampstaf. De kosten voor het Geocachen vind je door hier te klikken.

   Activiteiten – Geocachen

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop