/

   Adopteer een kampeerveld

   Met zijn 9 hectare aan (kampeer)velden is er op het scoutcentrum altijd wel iets aan onderhoud te doen voor iedereen die dat wil. Sinds jaar en dag is er de mogelijkheid om als speltak of groep een kampeerveld te adopteren. 

   Adopteren moet in dit geval gezien wordenals het in overleg met de beheerder een dag meewerken aan het onderhoud van het terrein of beter nog jullie eigen veld. In ruil voor de dag arbeid die jaarlijks moet worden herhaald vernoemen we één veld naar jullie groep of speltak en mogen jullie een bord plaatsen bij de entree van dat veld (materiaal en afmetingen van het bord in overleg met de beheerder).

   Naast dat jullie een 'eigen' veld krijgen mag in ruil voor de verrichte arbeid één nacht gratis worden gekampeerd op jullie veld met maximaal het toegestane aantal personen.

   Welke velden zijn er momenteel

   Veld 1 - Brownsea '66 (Rotterdam)
   Veld 6 - Klaas Kitten (Rotterdam)
   Veld 7 - The Rangers (Rotterdam)

   Willen jullie ook je eigen veld?

   Hebben jullie interesse om ook je eigen veld te onderhouden en ben je van plan je voor een aantal jaren aan de onderhoudsklus te verbinden in ruil voor een gratis overnachting op jullie veld? Stuur dan een bericht via deze link.

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop