/

   Sportterreinen

   Natuurlijk hebben we niet alleen een kampeerboerderij en velden waarop gekampeerd kan worden. We beschikken ook over genoeg ruimte om diverse sporten en spellen te doen.

   Speelplein met volleybalnet

   Centraal ligt een plein met zitelementen en een volleybalnet. Door de verharde ondergrond is het plein uitstekend geschikt in regenachtige tijden. Allerlei toernooien en wedstrijden kunnen er worden gehouden, maar het is ook een leuke hangplek of een plein voor vrij spel.
   Het plein dankt zijn naam aan de oprichter van het scoutcentrum: Oubaas Godefroy.

   Sport- en speelvelden

   De sportvelden zijn opgedeeld in drie stukken. Op het eerste deel zijn twee voetbaldoelen geplaatst. Voetbal kan hier naar hartenlust! 
   Verder vind je op de sportvelden de tipi's. Door wilgentenen op een bepaalde manier te planten ontstaan na een tijdje een soort natuurlijke wigwams.
   De sportvelden zijn voor alle gasten vrij te gebruiken voor hun activiteiten. Indien er meerdere groepen op het Scoutcentrum Rotterdam verblijven, is enig overleg met de beheerders of de kampstaf noodzakelijk.

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop