/

   Boerderij

   In de boerderij is beneden een grote zaal voor maximaal 80 personen. De balken, de stalramen en de verlichting zorgen voor een gezellige sfeer. Er staat een bar met een koelkast en een gootsteen.

   Boven is voor 57 personen slaapruimte. Er zijn twee grote slaapzalen met 12 en 14 stapelbedden en een leiderskamer met 5 slaapplaatsen, allen met matrassen. Beddengoed en kussen moeten gasten zelf meebrengen. Op de bovenverdieping zijn twee toiletten en een grote wasbak. Beneden zijn drie toiletten , drie douches en een wasbak.

   Je kunt de hele boerderij afhuren voor bijvoorbeeld een (school)kamp of alleen de grote zaal voor een presentatie, een speldag op een regenachtige dag, een bezoek van Sinterklaas, een training of een andersoortige bijeenkomst.

   De grote keuken bevindt zich in een ander gebouw, maar hoort bij de boerderij. De keuken is ingericht om voor 80 personen te koken. Er is voldoende bestek, borden, bekers en tafelgerei. Er zijn twee grote koelkasten en een vrieskast. Voor het koken zijn er grote industriebranders en een 6-pits gasfornuis. Potten en pannen zijn voldoende aanwezig.

   Let op: er is geen tapinstallatie en de zaal wordt niet verhuurd voor (familie)feesten en partijen of aan studentenverenigingen.

   Lijkt de boerderij je geschikt voor je scoutingkamp, schoolreis, bijeenkomst of training? Klik dan rechtsbovenaan deze pagina op 'Reserveer nu' om direct te reserveren. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. Klik hier voor de prijslijst.

    

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop