/

   Overige faciliteiten

   Andere faciliteiten waarover het scoutcentrum beschikt die in overleg met de beheerder en, indien aanwezig, andere gebruikers gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld het Speel- en natuurbos, Fietsenstalling. Andere zaken waar gebruik gemaakt van kan worden staan onder de activiteiten.

   Speel- en natuurbos

   Het Speelbos is een zogenaamde "structuurrijke ruigte" - prima geschikt om in te spelen.
   Een heel avontuur, vooral voor de kleintjes en in het donker. Spellen als vlaggenroof, levend stratego en vele andere kunnen hier perfect gespeeld worden.
   In het midden van het Speelbos bevindt zich een open plek die zich leent als verzamelplaats. Het speelbos staat ter beschikking van alle aanwezige gasten.

   Kampvuurplaats

   De kampvuurplaats wordt gebruikt door individuele groepen die hun kamp afsluiten of gewoon een gezellige (bonte) avond beleven. Natuurlijk is het nog leuker wanneer groepen elkaar hier in goed overleg treffen en samen een gezellige avond hebben.

   Parkeerplaats

   Onze parkeerplaats biedt plaats aan 38 personenauto's en is afgesloten met een hek.
   Gasten ontvangen na aanmelding bij beheerders of kampstaf een sleutel in bruikleen (bij verlies wordt € 25,00 in rekening gebracht.) Hiermee kunnen zij het hek zelf openen.

   Fietsenstalling

   Fietsen kunnen op het eigen terrein neergezet worden.

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop