/

   Gebouwen en terreinen

   Scoutcentrum Rotterdam biedt drie verschillende type onderkomens:

   • de kampeerboerderij

   • drie blokhutten op het terrein

   • elf kampeervelden

   Klik hier voor een plattegrond van het terrein    

   Boerderij

   In de boerderij is beneden een grote zaal voor maximaal 80 personen. De balken, de stalramen en de verlichting zorgen voor een gezellige sfeer. Er staat een bar met een koelkast en een gootsteen.

   Lees meer: Boerderij

   Blokhutten

   Het scoutcentrum heeft de beschikking over 2 blokhutten met verschillende capaciteiten. Ideaal voor trekkers die een nachtje willen blijven, kleine groepen of mensen die om diverse redenen niet in tenten kunnen/willen overnachten maar wel dichtbij de kampeervelden willen bivakkeren.

   Lees meer: Blokhutten

   Kampeervelden

   Het Scoutcentrum Rotterdam kent elf kampeervelden van diverse grootte, in totaal bijna 9 hectare. De velden zijn van elkaar gescheiden door sloten, houtwallen of beplanting.

   Lees meer: Kampeervelden

   Douche- en toiletgebouw

   Geen koude voeten in de douche, want we hebben vloerverwarming! Er is ook ruimte genoeg om je tanden te poetsen. Verder is het gebouw voorzien van een warmwatervoorziening, automatische verlichting en aansluitingen voor scheerapparaten en dergelijke.

   Lees meer: Douche- en toiletgebouw

   Sportterreinen

   Natuurlijk hebben we niet alleen een kampeerboerderij en velden waarop gekampeerd kan worden. We beschikken ook over genoeg ruimte om diverse sporten en spellen te doen.

   Lees meer: Sportterreinen

   Overige faciliteiten

   Andere faciliteiten waarover het scoutcentrum beschikt die in overleg met de beheerder en, indien aanwezig, andere gebruikers gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld het Speel- en natuurbos, Fietsenstalling. Andere zaken waar gebruik gemaakt van kan worden staan onder de activiteiten.

   Lees meer: Overige faciliteiten

   Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

   Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

   This site is powered by Kaleidoscoop