Welkom

logoZoek je een verrassende plek om met een groep te overnachten? Op ons centrum kan je als Scoutinggroep, school of vereniging terecht. Ons Scoutcentrum ligt dichtbij Rotterdam, maar toch in een unieke groene omgeving. Je kunt bij ons het gehele jaar door kamperen, overnachten in de kampeerboerderij, de trekkershutten of op het vaste tentenveld. Klik voor meer informatie op het kopje ‘Accommodaties’.

Scoutcentrum Rotterdam maakt deel uit van een uniek stuk natuur in het Hollandse landschap. Het centrum is een van de weinig overgebleven stukken veenlandschap in de gemeente Capelle aan den IJssel. Wij zijn erg trots op ons centrum en willen dat Scouts, kinderen van scholen en verenigingen kunnen genieten van het spelen in de natuur wat toch midden in de stad ligt.

Op het Scoutcentrum Rotterdam is van alles te beleven en ook in de omgeving is veel te doen en te bezoeken. Wil je inspiratie? klik dan op ‘Activiteiten’.

Scoutcentrum Rotterdam wordt beheerd en onderhouden door enthousiaste vrijwilligers. Door te klikken op het kopje ‘Over ons’ kom je meer te weten over wie de vrijwilligers zijn en wat ze doen.

Scoutcentrum Rotterdam streeft naar duurzaam beleid op het gebied van natuur en milieu. Wij doen dit door middel van de richtlijnen van de wereldscoutingorganisatie de WOSM. Zij hebben een keurmerk voor Scoutcentra: SCENES (Scout Centres of Excellence for Nature and Environment) Wij voldoenaan alle eisen voor het verkrijgen van het keurmerk. Meer weten over SCENES? Klik dan op het kopje 'Over ons' en vervolgens op 'SCENES'.

Hieronder een korte eerste impressie van het Scoutcentrum Rotterdam

Heb je (na het bekijken van de website en bovenstaand filmpje) vragen, stel ze dan gerust. De contactgegevens staan onderaan deze webpagina. Uitgebreide contactgegevens zijn te vinden onder het kopje ‘Contact’.

Tot ziens!

Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

Wij onderschrijven de Gedragscode van Scouting Nederland voor een veilige sociale en fysieke omgeving. Klik hier voor meer informatie

This site is powered by Kaleidoscoop