Welkom

logoWelkom op de website van Scoutcentrum Rotterdam. Zoek je een leuke plek om met een groep te overnachten, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ons scoutcentrum ligt op enkele kilometers van het centrum van Rotterdam, in een prachtige, rustige en groene omgeving. Je kunt bij ons het gehele jaar door kamperen, overnachten in de kampeerboerderij of bivakkeren in een van de trekkershutten. Ook overnachten met grote groepen is geen probleem. Klik voor meer informatie op het kopje ‘Accommodaties’. 

Op het Scoutcentrum Rotterdam is van alles te beleven, zoals boogschieten, vlotten bouwen, lasergamen, 's avonds gezellig bij een kampvuurtje zitten en nog veel meer.

In de omgeving is veel te doen. Uiteraard is het scoutcentrum een prima uitvalsbasis om Rotterdam te bezoeken of naar de molens van Kinderdijk te fietsen. Verder zijn er vele mogelijkheden voor buitensporten zoals klimmen, mountainbiken en (gps) tochten. Wil je weten wat er nog meer te doen is, klik dan op ‘Activiteiten’.

Scoutcentrum Rotterdam wordt beheerd en onderhouden door enthousiaste vrijwilligers die allemaal op hun manier een steentje bijdragen aan dit prachtige terrein. Door te klikken op het kopje ‘Over ons’ kom je meer te weten over wie de vrijwilligers zijn en wat ze doen.

Naast scouts zijn ook scholen en verenigingen welkom, vele van hen komen al jaren hun werkweek of kamp bij ons beleven. De boerderij en het terrein zijn daarnaast prima geschikt voor bedrijven en instellingen om er presentaties te geven of aan teambuilding te doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder een korte eerste impressie van het Scoutcentrum Rotterdam

Heb je (na het bekijken van de website en bovenstaand filmpje) vragen, stel ze dan gerust. De contactgegevens staan onderaan deze webpagina. Uitgebreide contactgegevens zijn te vinden onder het kopje ‘Contact’.

Tot ziens!

Scoutcentrum Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 (0) 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
Lees hier de Algemene voorwaarden van het Scoutcentrum Rotterdam.

This site is powered by Kaleidoscoop