/

   Lasergaming at the scout centre

   Voor de avontuurlijke gasten van het scoutcentrum hebben we een spannende activiteit; Lasergamen op het terrein van het scoutcentrum. In samenwerking met een professionele outdoor-organisatie krijg je de mogelijkheid om, afhankelijk van de aanwezigheid van andere gasten, op het terrein in de buitenlucht een spannende activiteit te beleven.

   Als je gaat lasergamen krijg je eerst een veiligheidsinstructie en uitleg over het gebruik van het materiaal. Daarna trek je de kleding (overall en pet) aan waardoor je minder goed zichtbaar bent op het terrein, vanaf dat moment wordt het menens en begint het spel. Je kunt kiezen voor een spel van één of anderhalf uur. De speltijd is effectieve speeltijd, de uitleg en het omkleden vallen hier dus niet onder.

   Deze activiteit moet voor aankomst worden gereserveerd bij de beheerder of kampstaf omdat onze outdoor partner zijn aanwezigheid ook moet plannen. Je kunt het lasergamen direct toevoegen als product bij je reservering of minimaal één week voor aankomst aanvragen door een mail te sturen. De kosten voor het kanovaren vind je door hier te klikken.

   Scout Centre Rotterdam | 's Gravenweg 101 | 2902 LE Capelle aan den IJssel | T +31 10 450 5358 | E info@scoutcentrumrotterdam.nl
   Read the Scout Centre' general terms and conditions.

   This site is powered by Kaleidoscoop